Koningsdag Breda

voor meer foto’s : https://myalbum.com/album/zMvBBpZr2iiO

zaterdag 27 april 2019

Een dubbel jubileum voor Maisquenada deze maand ! Voor de 10e keer treedt Maisquenada op tijdens Koningsdag/Koninginnedag in het Valkenberg en het 12 ½-jarige jubileum van Maisquenada op 14 april jl. Dit jaar starten we Koningsdag weer bij het Nassaumonument aan het begin van het park. Om de eindeloze reeks festivalgangers voor het 538-concert op het Chasséveld niet te hinderen, schuiven we tijdens het tweede optreden wat verder het park in. Een uitbundige kindervrijmarkt zorgt voor een feestelijke stemming in het gehele park, compleet met foodtrucks en allerhande muziek. Maisquenada draagt ook zijn samba-steentje bij en laat de kinderen met volle teugen meegenieten van het samba-gebeuren !

Reacties zijn gesloten.