4e Sambafestival Heerlen

Meer foto’s : https://myalbum.com/album/guUeTtCBV77y

zaterdag 1 juni 2019

Alweer de 4e editie van het Sambafestival in het gezellige Heerlen, georganiseerd door de Heerlense sambaband Diversão. En ook de 4e keer dat Sambaband Maisquenada aan dit geweldige festival kan deelnemen. Dit jaar geven 20 bands en groepen acte-de-présence. Het festival wordt geopend door Jordy Clemens (SP), de cultuurwethouder. Op acht verschillende speellocaties in de binnenstad van Heerlen laten alle bands vanaf 12.30 tot 15.50 uur hun beste kunne zien, maar vooral horen! En vanaf 16.00 uur is het opstellen geblazen van alle bands voor de parade, die als een kleurrijke sliert door de binnenstad van Heerlen trekt. Om 17.30 uur is dan de finale op het Pancratiusplein bij het hoofdpodium, geleid door Chris Quade Couto. Hij laat alle 20 bands tegelijk een sambanummer spelen. De slotact is voor de drummer van de Golden Earing Cesar Zuiderwijk, die omringd door Braziliaanse danseressen een spectaculaire solodrum-act uitvoert. Om 18.00 uur keert de rust weer terug in Heerlen….

meer filmpjes : https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.