Roparun – doorkomst Willemstad

meer foto’s : https://myalbum.com/album/FEb72GKyrB2H

maandag 2e Pinksterdag 10 juni 2019

Wat is de Roparun ? Op hun site staat het volgende : =De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”=.

Dit jaar vindt alweer de 29e editie plaats. Net als vorig jaar staat Maisquenada in Willemstad, dat voor het 3e jaar doorkomstplaats is. En dit jaar doet voor het eerst een team uit Willenstad mee : Willemstad in Touch – team 354. Rond half twaalf komt het team Willemstad binnengelopen en gefietst en krijgen dan ook een speciaal onthaal. Maar alle teams krijgen een hartelijk onthaal in Willemstad met veel ambiance. Maisquenada staat op diverse plaatsen langs de route in Willemstad met als doel om alle teams een extra (samba)zetje in de rug te geven…

Reacties zijn gesloten.