“Festival aan Zee” te Renesse

voor meer foto’s, klik op https://myalbum.com/album/ABsc3Km7XEUN

Voor de 5e keer is Maisquenada present tijdens het blaaskapellenfestival “Festival aan Zee” in het sfeervolle Zeeuwse plaatsje Renesse op Schouwen-Duivenland, in 2014, 2016, 2017, 2018 en nu in 2019. Maisquenada is de enige percussieband in dit blaaskapellengebeuren. Op vijf podia in het centrum van Renesse treden in totaal 22 bands op en dat drie dagen lang. Daarnaast vinden er ook nog spontane optredens plaats, o.a. op Camping De Julianahoeve en op het mooie strand van Renesse. En de vele Duitse toeristen vinden het helemaal te gek. In totaal heeft Maisquenada 9x opgetreden. Volgend jaar weer… ?

optreden van Maisquenada op het hoofdpodium (Watermeterplein) op vrijdagavond
optreden van Maisquenada op het Evenementenplein op zaterdagmiddag
optreden van Maisquenada op plein bij Libaquin op zondagmiddag

meer filmpjes, klik op : https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.