Klûnen Breda

voor meer foto’s, klik op https://myalbum.com/album/rv7e4Zn2VBck

zondag 2 februari 2020

Klûnen Breda beleeft dit jaar op zondag 2 februari zijn 23 editie ! Het motto van dit jaar is 2X OMDRAOJE met een knipoog naar de datum 02-02-2020. En het blijft een succes, want de 6000 Klûnkaarten zijn allemaal verkocht.

Het is dan een drukte van belang als om 13.32 uur het startschot wordt gegeven. Een bonte verzameling van Klûners verplaatst zich naar de diverse Klûn-cafés om alle stempeltjes op de Klûnkaart te vergaren en het nuttigen van diverse biertjes.

Op verschillende punten staan diverse bands te spelen in de binnenstad en ook Maisquenada laat zich niet onberoerd. We krijgen vier speellocaties toegewezen en na het spelen op elke locatie krijgt de hele band een drankje aangeboden. Dit jaar doet voor het eerst ook onze collegaband Percussão mee…

filmpje Klûnen Breda (1) – zondag 2 februari 2020 – een impressie met Maisquenada.

meer filmpjes, klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.