Carnaval met Maisquenada in Ut Kielegat (Breda)

voor meer foto’s, klik op https://myalbum.com/album/cq5r753MsSj2

maandag 24 februari 2020

Vandaag is de grote optocht in Ut Kielegat. En deze gaat gelukkig door, hetzij iets aangepast : eerst de grote wagens en daarna de groepen. Maisquenada start met een samba-optreden voor Hotel De Keyser voorafgaand aan de optocht om de wachtende Kielegatters en anderen van opbeurende sambaklanken te voorzien. Later op de middag op diverse andere speelplekken in de binnenstad. Vervolgens eten we in een overvol Hotel de Keyser en ´s-avonds opnieuw de binnenstad in.

Waarbij we opmerken dat life-muziek danig wordt verdrongen door beukende en tetterende boink-boink-muziek uit metershoge boxen… De tijd van de ouderwetse carnavalskrakers is dan ook voorgoed voorbij !

filmpje Carnaval met Maisquenada in Ut Bredase Kielegat – maandag 24 februari 2020 – een impressie van de middag
filmpje Carnaval met Maisquenada in Ut Bredase Kielegat (2) – maandag 24 februari 2020 – een impressie van de avond

meer filmpjes, klik op : https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.