Carnaval in ’t Kielegat

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/bsCbFBvXAw73

Vrijdagavond 25 februari 2022

Het Carnaval van 2019 is het laatste dat nog uitbundig gevierd wordt. Daarna kruipt het corona-virus als een grauwe sluier over ons heen.
Twee jaar houdt het Covid-19-virus ons in een wurgende greep en het carnaval van 2020 en 2021 gaan stilletjes aan ons voorbij.
Totdat in 2022 de lente aanbreekt en het Carnaval bijna als vanouds gevierd kan worden. Optochten zijn nog niet mogelijk, maar het vieren kan doorgaan.
Ook Maisquenada staat weer in de startblokken en laat zich van haar beste kant zien in de binnenstad van Breda. Even leek het er op dat buitenoptredens nog niet toegestaan worden, maar optredens op vaste plaatsen zijn toegestaan.
Op vrijdagavond begint Maisquenada bij Café Lazarus in de Sint-Janstraat. Het publiek is gelijk enthousiast en de gratis Lazarus-drankjes worden door de Maisquenada-leden gaarne in ontvangst genomen.
Er wordt een set gespeeld op de Grote Markt, op het Kerkplein onder de Grote Kerk en de avond wordt afgesloten met speelsets weer bij Café Lazarus in de Sint-Janstraat en bij Flamingoos ook in de Sint-Janstraat.
Omdat alle optochten nog zijn afgelast is dit het enige carnavalsoptreden van Maisquenada in 2022.
Misschien nog met Pinksteren tijdens de diverse optochten !

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.