Visio Breda

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/zMhMvb6urLT6

Zaterdag 30 april 2022

Bij Visio “De Blauwe Kamer” aan de Galderseweg te Breda wonen cliënten in groepen van circa zeven personen in achttien woongroepen. De omgeving is veilig, vertrouwd en aangepast maar ook heel gewoon. Iedere cliënt bepaalt zelf de mate van ondersteuning en begeleiding. Dat varieert van persoonlijke verzorging tot therapieën, mobiliteitstrainingen en ondersteunende begeleiding. In de begeleiding streeft Visio naar zo veel mogelijk zelfstandigheid en zelfredzaamheid: regie over het eigen leven.

Visio “De Blauwe Kamer” ligt midden in het groen. Visio “De Blauwe Kamer”, Revalidatie & Advies Breda en Visio Onderwijs Breda werken nauw samen.  Op het terrein bevindt zich ook een speciale school voor kinderen met een visuele en een verstandelijke beperking.

Om de bewoners van Visio “De Blauwe Kamer” een extra verzetje te geven treedt Maisquenada deze zaterdagmiddag op bij vijf verschillende woongroepen. En de bewoners mogen meedoen en meespelen als ze dat zelf willen.

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.