Ullie’s Kapellenfestival Hoeven

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/WKSyurgEXJ4F

Zondag 29 mei 2022

Blaasband Ullie is een Hoevense blaasband-formatie, ontstaan op 13 oktober 1995. Elke lustrum-verjaardag wordt gevierd met een kapellenfestival. Het 25-jarig bestaan kon in 2020 niet doorgaan vanwege corona, maar wel in 2022 !

Maar liefst 32 blaaskapellen en 2 sambabands maken hun opwachting op 8 verschillende podia, verspreid over heel Hoeven.

Maisquenada weet zich goed staande te houden tussen al het blaaskapellengeweld en zorgt voor swingende sambaklanken tijdens 3 optredens op de podia BDP Account, Finovion en MD Makelaars.

Omdat het 25-jarig jubileum van Ullie wordt gevierd, heeft Maisquenada haar zilveren hoedjes uit de verkleeddoos gehaald en een van de speelsters zelfs haar zilveren schoenen.

Iedereen kan parkeren op het terrein van Touringcarbedrijf Broeren buiten Hoeven en een pendelbus rijdt op-en-neer.

De opening om 12.00 uur is in de binnentuin van Conferentie-centrum Bovendonk onder het genot van een hapje en een drankje.

De dag eindigt om 17.45 uur in het centrum van Hoeven.

Deelnemende blaaskapellen : Aogse Bluf, ’t Boskapelleke, Bultseherrie, Chicas, COEST, De Deurhaolers, Dofkapel, DUSZ, Effe d’r Neffe, Effe wa d’Anders, De Eigenheimers, Exclusief, Fearless, Foutje Bedankt, De Haringkoppen, Kap Nah, CC De Kèpkes, Las Jarras, Muzerie, Outblast, Rolling Stones, Simplistisch Orkestje, Sjores Ambras Band, So What, Spuipuiten, De Tivoliband, Tofkapelluke, Ut Zooyque, Verkusblaozers, Vollebak, WOW!, ZoMar Stemme.

Deelnemende sambabands : Maisquenada, XammeRamme.

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.