Samba Breda

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/evrPdhyNjcq2

Zaterdag 25 juni 2022

Samba Breda wordt dit jaar ook weer kleinschalig gehouden op het buitenterras van Zaal Vianden in het Ginneken te Breda.

Het is de bedoeling om in de toekomst weer te gaan evolueren naar een grootschaliger evenement in de binnenstad van Breda. Maar dan moeten er eerst voor gezorgd worden dat de diverse neuzen allemaal op dezelfde kant wijzen. Werk aan de winkel dus !

Dit jaar op het stemmig versierde buitenterras van Zaal Vianden met uiteraard Maisquenada zelf, Batucada Arenis uit Sprang-Capelle, Caramba! Samba uit Tilburg en twee exotische danseressen van Sambastyle o.l.v. Samanta Linger uit Breda.

Het organisatie-comité heeft uitstekend haar best gedaan en voor alle deelnemende bands zijn er drankjes,  broodjes en versnaperingen.

Tussen 13.00 en 18.00 uur worden alle aanwezigen getrakteerd op opzwepende sambaklanken en de buurtbewoners kunnen met volle teugen meegenieten of ze nu willen of niet !

In het begin onder een weifelend zonnetje met een klein spatje regen. Als de optredens daadwerkelijk beginnen is het alleen maar uitbundige zon. En zo hoort het ook met samba.

Een geslaagde middag en een mooie opmaat naar een groter festival in de toekomst !

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.