Festival Aan Zee Renesse

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/JXBAAJfHkc2J

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022

Na een onderbreking van twee jaar is er eindelijk weer een ouderwets festival van drie dagen in Renesse : “Festival aan Zee”. Een blaaskapellenfestival waar Maisquenada als enige sambaband voor het zesde jaar op rij mag komen.

Wel minder blaaskapellen als in voorgaande jaren, maar een even enthousiast publiek als voorheen. En Maisquenada wordt op elk podium geestdriftig ontvangen. In totaal heeft Maisquenada elf optredens verzorgd. Deze keer zijn er ook twee open podia waar elke band naar eigen believen mag spelen als het podium vrij is.

Op zondagmorgen speelt Maisquenada op het strand van Renesse bij de paviljoens “Haven van Renesse” en “De Schorpioen”.

En bij het optreden van Maisquenada is op sommige momenten een heuse vuurspuw-act ingebouwd !

Het weer wordt, naarmate het weekend vordert, steeds beter : op vrijdag af en toe een flinke bui (dan zijn er alleen ‘s-avonds voorstellingsoptredens onder een enorme tent), op zaterdag soms een buitje en op zondag overdadig zonnig.

Op naar editie 2023 !

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.