Carnaval maandag in Breda

Voor meer foto’s klik op Carnaval met Maisquenada in Breda met Grote Optocht (myalbum.com)

Maandag 20 februari 2023

De maandag is de belangrijkste dag in Ut Kielegat : de Grote Optocht !

Maisquenada komt tezamen bij Hotel de Keyser in de Keizerstraat, waar voor het hotel wordt gespeeld voor het publiek dat reeds staat te wachten voor de carnavalsstoet. Het is al uitzinnig druk en de carnavalsvierders kunnen de swingende sambaklanken erg waarderen.

Een volgend set wordt gespeeld op de Vlaszak bij het einde van de optocht en vervolgens bij de ingang van het Chassé-Theater, waar het Optochtbal gaat beginnen en de prijsuitreiking van de optocht plaats vindt.

Daarna gaan we gezellig een hapje eten bij Hotel de Keyser met een speciaal carnavalsmenu !

Dan is het tijd voor de avondoptredens. Maisquenada begint in de Halstraat bij Bar De Venise, waar het publiek gelijk enthousiast meedoet.

Vervolgens naar de Sint-Janstraat bij Bar De Flamingoos en een laatste set wordt gespeeld in de Sint-Annastraat bij Café-Restaurant Publieke werken. Dat is dit jaar het thuishonk van Prins Carnaval Arie den Irste en zijn gevolg.

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.