Villa Pardoes Winterrun

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/2JucaS6HJMkgcA/

Zaterdag 9 december 2023

Op zaterdag 9 december 2023 vindt de 6e editie van de jaarlijkse Villa Pardoes Winter Run plaatst met start en finish bij Villa Pardoes te Loon op Zand.

Er zijn 6 onderdelen : een WinterWalk van 10 km en van 6 km, een WinterRun van 10 km en van 6 km en een Kids WinterRun van 600 mtr en 1200 mtr.

Maisquenada staat langs het parcours vlakbij Kampeerboerderij “Land van Kleef “ waar de WinterWalk en WinterRun langskomen.

Gelukkig heeft de organisatie voor een tent, een WC en koffie/thee met een versnapering gezorgd.

Het wordt een druilerige dag met veel nattigheid, maar de wandelaars en lopers laten zich niet uit het veld slaan en stappen en lopen stevig door op de opzwepende klanken van de sambamuziek. Het wordt ook zeer gewaardeerd.

En dat allemaal voor het goede doel : Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke en gratis vakantiebeleving aan. Een weekje onbekommerd genieten met het hele gezin. Zieke kinderen kunnen in de Villa in een veilige omgeving spelen en ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. En met de opbrengst van o.a. deze Winter Walk en Run kun je het verschil maken voo0r vele gezinnen met kinderen met een ernstige, vaak levensbedreigende ziekte !

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.