Carnavals Optocht Breda (Kielegat)

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/6K6AP2XUS2CbaE/

Maandag 12 februari 2024

Maandag is de belangrijkste Carnavalsdag van Ut Kielegat, want dan trekt de Grote Optocht door de straten van de binnenstad.

Maisquenada staat traditiegetrouw voor Hotel De Keijzer in de Keizerstraat en geeft al enkele optredens voor de optocht begint voor het reeds in grote getalen toegestroomde publiek.

Wegens werkzaamheden aan de Haagdijk is de route iets verkort en dat is ook te merken in de Keizerstraat want het staat er rijen dik.

En traditiegetrouw vallen er ook dit jaar weer gaten in de optocht, maar die vult Maisquenada op met swingende sambaklanken.

De optocht duurt zeker tot na vijven in de middag als Maisquenada een hapje gaat eten bij Hotel De Keijzer in de Bordeauxzaal.

Na het avondeten vinden er nog twee optredens plaats : in de Halstraat bij De Venice en in de Boschstraat/Pasbaan bij De Beijerd.

Voor een live-band als Maisquenada wordt het steeds moeilijker om met Carnaval een live-act ten beste te geven, omdat er steeds meer tenten met DJ’s komen die via metershoge boxen alleen maar boem-boem-boem-muziek laten horen !

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.