Mini Roparun Etten-Leur

Voor meer foto’s klik op https://myalbum.com/album/vXRHUBSSTm8oUu/

Zaterdag 30 maart 2024

Voorafgaand aan de officiële Roparun op Tweede Pinksterdag organiseren de diverse atletiekverenigingen in den lande aparte evenementen om geld in te zamelen. Zo ook atletiekvereniging Achilles in Etten-Leur met diverse hardloopwedstrijden voor jong en oud. En om het geheel een muzikaal tintje te geven heeft Maisquenada het evenement met vrolijke sambaklanken opgeluisterd. Met af en toe een regendruppel is het toch een fantastisch gebeuren geworden.

Roparun : Al vanaf het eerste jaar 1992 is het ophalen van geld het hoofddoel van deze sportieve prestatie. Het geld is bedoeld om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” is het motto van de Stichting Roparun.

Meer filmpjes? Klik op https://www.youtube.com/user/sambapunt/videos?view=0&flow=grid

Reacties zijn gesloten.