3e Sambafestival Heerlen

zaterdag 9 juni 2018

Dit jaar alweer de 3e editie van het Sambafestival in Heerlen en ook de 3e deelname van Maisquenada. Aan het festival nemen nu zo'n 25 bands deel. Op zo'n 10 verschillende locaties in de binnenstad zijn er optredens van de diverse, deelnemende bands. Eind van de middag volgt een spetterende parade door de binnenstad waar een groot deel van de bands aan meedoen. En tot slot om 17.00 uur een slotserenade van alle bands op het Pancratiusplein aan de voet van de romaanse Sint-Pancratiuskerk o.l.v. Alaor Soares. Hij is een bijzonder persoon voor Sambaband Maisquenada, want zijn workshop op 14 oktober 2006 in de Mezz in Breda wordt beschouwd als de oprichtingsdatum van Maisquenada !

Tot slot deed Cesar Zuiderwijk van de Golden Earning aan alle 500 spelers van de deelnemende bands in Heerlen een oproep om deel te nemen aan Four Horizons – 2000 drummers aan zee, op het strand van Scheveningen op zondag 9 september a.s. 
Dit spektakel komt mede tot stand in het kader van Feest Aan Zee, een jaar lang festiviteiten vanwege de viering 200 jaar badplaats Den Haag/Scheveningen en Live On The Beach.

Voor meer foto's : klik op de foto en scroll naar beneden.
Foto┬┤s : Frans Schuurbiers, ACCLARAREfoto

Copyrights Maisquenada 2009-2018 || Website ADMX