Informatie

Maisquenada optreden sambafestival Heerlen
Foto: RTH Fotografie

Maisquenada betekent, vrij vertaald, ‘meer dan niets’. Deze in 2006 opgerichte sambaband draagt haar naam met enig gevoel voor understatement en dat zal het aanwezige publiek merken: als een wervelwind van slagwerkritmes zal Maisquenada met aanwezigheid van ca. 30 slagwerkers altijd weer een aansprekende show neer zetten. Je zult niet stil kunnen blijven staan of zitten.

Maisquenada put haar muzikale inspiratie uit diverse Braziliaanse sambastijlen. Natuurlijk de pittige en snelle Batucada uit Rio de Janeiro, maar ook de relaxte Samba Reggae uit Salvador de Bahia, waarbij een groot voorbeeld het wereldberoemde Olodum is.

Wij vinden het heel leuk dat je langskomt op onze site. Je kunt ons boeken voor alle soorten evenementen van bruiloft tot zomerfestival en van winkelopening tot attractiepark. Denk ook eens aan het opfleuren van je sportevenement met onze zomerse klanken!


Benieuwd hoe onze band is ontstaan? Wat voor muziek wij spelen? Op welke instrumenten wij spelen? Wie onze enthousiaste leden zijn of hoe je zelf lid kan worden?

Mocht je na het lezen van deze pagina’s nog steeds vragen hebben? Stuur ons dan een berichtje!

Reacties zijn gesloten.